Австралийско семейство от Куинсланд изпадна в шок, докато пътуваше по Елиът Хедс

...
Австралийско семейство от Куинсланд изпадна в шок, докато пътуваше по Елиът Хедс
Коментари Харесай

Змия изпълзя от решетката на климатроника, докато семейство е в колата си

Австралийско семейство от Куинсланд изпадна в потрес, докато пътуваше по Елиът Хедс Роуд в Бундаберг, откакто откри същинска змия в колата си. 

По време на пътуването бащата на фамилията ненадейно потръпнал и спрял, крещейки на децата: „ Мисля, че в колата има змия, преди малко се опита да ме ухапе! “ Пътниците бързо излезли на открито и пет минути по-късно видели влечугото да наднича от решетката на климатроника, написа 7 News.

" Всички започнаха да се паникьосват. Видяхме я да изпълзява от вентилационния отвор, само че бързо се скри на друго място ", спомня си дъщерята на водача на колата Лили Дивайн в изявление с кореспонденти.

Уплашените австралийци трябвало да карат 20 минути до у дома със змия в колата си.

" През нощта оставихме един от прозорците отворен с вярата, че ще изчезне сама. И това се случи - на сутринта змията към този момент не беше там ", прибавя Лили.

Семейството счита, че това е била елементарна дървесна змия с дължина към метър. Вероятно е влезнала в салона през вратата, която била отворена през нощта.

Между другото, тези влечуги са постоянно срещани в доста райони на Австралия и Папуа Нова Гвинея. Те не са отровни и ловуват дребни животни с острите си зъби.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР